Om oss

Vi hjälper dig att planera och boka rätt!

SKAPAT OCH DESIGNAT FÖR WEEKEND,  SPA OCH KONFERENS

Arkitektur, mötesrum, gemenskapslokaler, spa och restauranger – på Blue Hotel syftar allt till att uppnå minnesvärda upplevelser, avkopplande vistelser och resultatrika möten, konferenser och utbildningar.

Sedan 1969 har hotellet varit en populär destination, mötesplats och festlokal för tiotusentals människor. Vårt prisbelönta Blue Spa öppnade 2015 och har sedan dess lockat mängder av gäster för avkopplande bad och sköna behandlingar.

Ett perfekt läge

Elfviks Udde ligger längst ut på Lidingö, där skärgården tar vid. På vägen hit kan du känna hur pulsen går ner och tankarna klarnar. Omgiven av havet vistas du i ett modernt hotell som är byggt och designat för givande möten och avkopplande spa-upplevelser.

PARKERING

Vi har en stor parkering i anslutning till hotellet, och även ett fåtal platser precis vid hotellbyggnaden. Det finns även en laddningsbar plats för elbil. Fri parkering för våra hotellgäster.

 

 

Blue Hotel är ett kontantfritt hotell.
Snabbt, säkert och enkelt.

Blue Hotel Lidingö AB
Elfviks Udde, 181 90 Lidingö

+46 8 505 637 00
info@bluehotel.se

För bokning, vänligen kontakta respektive avdelning:
Konferensförfrågningar: konferens@bluehotel.se
Hotell- och SPA-förfrågningar: privat@bluehotel.se
Fest- och bröllopsförfrågningar: info@bluehotel.se

Erfarenhet och lyhördhet skapar givande möten

Vi som arbetar med Blue Hotels konferenser har lång erfarenhet av möten, konferenser och events. Det ska vara enkelt att boka hos oss och vår ambition är att, med lyhörd service, hjälpa er skapa spännande och utvecklande möten, konferenser och utbildningar. Vi finns till er tjänst utan att ta för mycket plats.

Diplomerad spa-personal

Blue Spa är en omtyckt plats för avkoppling och rekreation. Här möts du av diplomerad spa-personal som ger dig lyxiga och effektiva behandlingar. Vi ser till att du får den stunds skön avkoppling som du förtjänar.

 

 

 

 

 

 

Översikt över

våningsplan & lokaler

HTTA RÄTT
Planlösningar

SÄLLSKAPSYTOR
naturliga mötesplatser

SVENSKA RÅVAROR
vår matfilososfi

BLUE SPA
för naturlig skönhet

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link