Konferens

Låt oss hjälpa dig planera en unik konferens på Blue Hotel & SPA

INSPIRERANDE KONFERENSER I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

OAVSETT OM DU VILL KOMMA BORT FRÅN ARBETSPLATSEN ETT PAR DAGAR, FIRA EN FRAMGÅNG ELLER LÄGGA OCH FÖRANKRA EN NY STRATEGI SÅ ÄR BLUE HOTEL DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR ATT FYLLA PÅ MED KRAFT, ENERGI OCH INSPIRATION.

VÄLKOMMEN

På Blue Hotel finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Vår mötesanläggning har inte bara storslagna omgivningar, utan är även byggd och designad just för givande konferenser, utbildningar och events. Här kan grupper på allt från 2 till 150 personer samlas i en kreativ miljö som skapar nya idéer.

 

Dagkonferens eller övernattning?

Vi vet att alla företag ser olika ut och skräddarsyr gärna ett upplägg som passar era förutsättningar och ambitioner. Det kan vara en dagskonferens eller en längre vistelse med en eller flera övernattningar, och ni kan välja till middagar, spaupplevelser och aktiviteter. Mellan intensiva och utvecklande möten kopplar ni av och får nya infallsvinklar i en naturskön skärgårdsmiljö. Promenera längs havet och känn havsvindarna eller luta er tillbaka i restaurangen som har panoramafönster mot Stockholms inlopp.

Konferensanläggningen

Blue Hotel underlättar det personliga mötet och utbytet av idéer. Anläggningen med sina 13 mötesrum är perfekt för konferenser och har en historia som går tillbaka till 1960-talet. Då som nu är Blue Hotel omtalad för sin funktionella och mötesorienterade arkitektur. Här finns allt för det perfekta mötet, för såväl den lilla som den större gruppen. Alla konferensgäster njuter av  havsutsikt från restaurangerna, barerna och loungerna. Övernattande gäster kan koppla av till vyer över antingen vattnet eller skogen från sina fönster. Vi har konferensrum för upp till 150 personer, 63 hotellrum med totalt 87 bäddar samt restaurang med plats för 150 gäster.

Blue Hotel är medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Blue Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Blue Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Deltagarhantering

För att underlätta er konferensplanering kan vi erbjuda elektronisk deltagarhantering som tilläggstjänst. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Kombinera med spa

Blue SPA ger ytterligare en dimension till konferensen. Vår nya spa-anläggning bjuder på heta marmorhällar, ångbastu, varmbadsbassäng, utomhusbad och sjöbastu. Som konferensgäster kan ni, efter en lång mötesdag, koppla av och må gott i spa-anläggningen, och den som vill kan boka till en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling.

KONFERENSEN

med allt du behöver

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link