Konferens

Låt oss hjälpa dig planera en unik konferens på Blue Hotel & SPA

INSPIRERANDE KONFERENSER I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

OAVSETT OM DU VILL KOMMA BORT FRÅN ARBETSPLATSEN ETT PAR DAGAR, FIRA EN FRAMGÅNG ELLER LÄGGA OCH FÖRANKRA EN NY STRATEGI SÅ ÄR BLUE HOTEL DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR ATT FYLLA PÅ MED KRAFT, ENERGI OCH INSPIRATION.

VÄLKOMMEN

På Blue Hotel finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Vår mötesanläggning har inte bara storslagna omgivningar, utan är även byggd och designad just för givande konferenser, utbildningar och events. Här kan grupper på allt från 2 till 150 personer samlas i en kreativ miljö som skapar nya idéer.

 

Dagkonferens eller övernattning?

Vi vet att alla företag ser olika ut och skräddarsyr gärna ett upplägg som passar era förutsättningar och ambitioner. Det kan vara en dagskonferens eller en längre vistelse med en eller flera övernattningar, och ni kan välja till middagar, spaupplevelser och aktiviteter. Mellan intensiva och utvecklande möten kopplar ni av och får nya infallsvinklar i en naturskön skärgårdsmiljö. Promenera längs havet och känn havsvindarna eller luta er tillbaka i restaurangen som har panoramafönster mot Stockholms inlopp.

Konferensanläggningen

Blue Hotel underlättar det personliga mötet och utbytet av idéer. Anläggningen med sina 13 mötesrum är perfekt för konferenser och har en historia som går tillbaka till 1960-talet. Då som nu är Blue Hotel omtalad för sin funktionella och mötesorienterade arkitektur. Här finns allt för det perfekta mötet, för såväl den lilla som den större gruppen. Alla konferensgäster njuter av  havsutsikt från restaurangerna, barerna och loungerna. Övernattande gäster kan koppla av till vyer över antingen vattnet eller skogen från sina fönster. Vi har konferensrum för upp till 150 personer, 63 hotellrum med totalt 87 bäddar samt restaurang med plats för 150 gäster.

Blue Hotel är medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Blue Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Blue Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Deltagarhantering

För att underlätta er konferensplanering kan vi erbjuda elektronisk deltagarhantering som tilläggstjänst. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Kombinera med spa

Blue SPA ger ytterligare en dimension till konferensen. Vår nya spa-anläggning bjuder på heta marmorhällar, ångbastu, varmbadsbassäng, utomhusbad och sjöbastu. Som konferensgäster kan ni, efter en lång mötesdag, koppla av och må gott i spa-anläggningen, och den som vill kan boka till en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling.

KONFERENSEN

med allt du behöver

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link