Ute i naturen

Låt oss hjälpa DIG planera en unik konferens 

UTFORSKA OMGIVNINGARNA PÅ LIDINGÖ

 

PROMENAD, POWERWALK OCH LÖPNING

Blue Hotel är beläget på en egen udde omgiven av havet. Konferenshotellet är del av ett naturreservat och våra gäster har stora möjligheter att använda naturen som mötesrum.

Promenader, löprundor och powerwalk kan vara del av konferensen eller fungera som uppiggande pauser. Vi har motionsspår på fem och tio kilometer. Ett alternativ är att promenera runt Elfviks gård som är ett lantbruksområde med öppna hagar, stora skogar och många strandnära promenadvägar. Du och din grupp bestämmer ert eget tempo.

running

 

KONFERENSPAUS

Det sitter fint med en paus efter ett par timmars stillasittande konfererande. På Blue Hotel kliver ni rakt ut i skärgården och får frisk luft. Ni fylls med ny energi i en naturskön miljö.

Ni fikar intill eldkorgar med sprakande eld och har renfällar att sitta på. Över den öppna elden kokar vi gott kokkaffe och som tilltugg brukar vi bland annat bjuda på kaffeost. Fikastunden blir en mysig och avkopplande paus under en annars intensiv konferensdag.

KONFERENS

BASPAKET - från 1795 kr

KONFERENSEN

med allt du behöver

VÅRA LOKALER

funktionella & kreativa

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

inomhus & utomhus

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

NÅGRA TIPS

inför konferensen

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link