Ute i naturen

Låt oss hjälpa DIG planera en unik konferens 

UTFORSKA OMGIVNINGARNA PÅ LIDINGÖ

 

PROMENAD, POWERWALK OCH LÖPNING

Blue Hotel är beläget på en egen udde omgiven av havet. Konferenshotellet är del av ett naturreservat och våra gäster har stora möjligheter att använda naturen som mötesrum.

Promenader, löprundor och powerwalk kan vara del av konferensen eller fungera som uppiggande pauser. Vi har motionsspår på fem och tio kilometer. Ett alternativ är att promenera runt Elfviks gård som är ett lantbruksområde med öppna hagar, stora skogar och många strandnära promenadvägar. Du och din grupp bestämmer ert eget tempo.

running

 

KONFERENSPAUS

Det sitter fint med en paus efter ett par timmars stillasittande konfererande. På Blue Hotel kliver ni rakt ut i skärgården och får frisk luft. Ni fylls med ny energi i en naturskön miljö.

Ni fikar intill eldkorgar med sprakande eld och har renfällar att sitta på. Över den öppna elden kokar vi gott kokkaffe och som tilltugg brukar vi bland annat bjuda på kaffeost. Fikastunden blir en mysig och avkopplande paus under en annars intensiv konferensdag.

KONFERENS

BASPAKET - från 1795 kr

KONFERENSEN

med allt du behöver

VÅRA LOKALER

funktionella & kreativa

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

inomhus & utomhus

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

NÅGRA TIPS

inför konferensen

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link