Restaurang

Njut av middag, bröllop eller fest i unika lokaler med skärgården utanför fönstret!

Kärleken till råvaran är vägledande i Blue Hotels kök. Vår köksmästare lagar medveten och livsbejakande mat tillsammans med våra duktiga kockar. Anrättningarna är ett bra val både ur njutnings- och hälsosynpunkt.

 

Svensk mattradition med internationella influenser

Våra gastronomiska rötter ligger i det klassiska svenska matarvet. Vi hämtar också gärna inspiration från historiens ostindiefarare och dagens världsresenärer. För oss är det naturligt med möten mellan matkulturer. Det för med sig spännande brytningar och ger plats för helt nya smakupplevelser.

 

Närproducerat och ekologiskt

Råvarorna väljs med omsorg och målet är att så många som möjligt av ingredienserna är närproducerade och ekologiska. Rödlistade fiskar ingår aldrig i Blue Hotels maträtter. Maten lagas alltid från grunden för att undvika onödiga tillsatser och för att ge en större smakupplevelse.

Restaurang med havsutsikt och 150 sittplatser

Till maten kan du avnjuta ett vin från Blue Hotels välsorterade vinkällare. Du äter med utsikt över Stockholms inlopp, och panoramafönstren förhöjer måltiden oavsett om du är konferensgäst, spa- eller weekendbesökare.

 

Välkommen att boka bord på privat@bluehotel.se alternativt 08-505 637 00

Blue Café

Du kan när som helst dricka kaffe eller te i Blue Café. Lokalen är utformad för att gästerna ska kunna varva ner och hämta ny kraft. Havsutsikten och den genomtänkta designen gör kaffepausen inspirerande och kreativ.Här har du också tillgång till tidningar och böcker som du läser i någon av våra bekväma fåtöljer eller soffor.

Blue Bar & Lounge

I hotellets bar dricker du en god öl eller provar något av de handplockade vinerna som lagras i Blue Hotels vinkällare. Barens panoramafönster ger dig strålande utsikt över Stockholms skärgård. Möjligheten finns också att boka ett loungemöte. Blue Bar & Lounge är en annorlunda mötesmiljö som givetvis har snabbt wifi.

Wine Cellar – vinkällaren för provningar, middagar och möten

I Blue Hotels snygga vinkällare hålls provningar, middagar och möten. Gästerna är såväl företag som privata grupper. Det finns prima viner i flera prisklasser , av olika årgång och karaktär. Här arrangeras också provningar av öl, choklad, olivolja och mer än så. Varför inte börja middagen med charkuterier och ett passande vin? Eller avsluta kvällen med ost- och vinprovning?

Restaurangen Blue Dining

Blue Dining har 150 sittplatser och är den naturliga mötesplatsen för alla gäster. Våra duktiga kockar lagar mat för festmåltider, konferensmiddagar samt frukostar och luncher. Genom restaurangens höga panoramafönster ser du sluttningen ner mot sandstranden och havet.

Blue Club

I Blue Club sitter du nästan som i naturen. Hörnlokalen har öppen spis och stora panoramafönster med utsikt över vattnet. Lokalen ligger i direkt anslutning till restaurangen, vilket gör att den även passar utmärkt som avskild matsal.