Tävling & Lek

BOKA DIN KONFERENS IDAG

ROLIGA TÄVLINGAR OCH OVÄNTADE LEKAR

FILMGALA

Gör entré på röda mattan som företagets egen Oscarsvinnare. Nu har du och dina kollegor chansen att skapa företagets nya reklamfilm.

Ni möts upp och får en presentation av filmaktiviteten. Syftet är att skapa varsin reklamfilm för företaget. Fokus är företagets värdeord och produkter, som ska gestaltas i en filmproduktion. Ni får tips och råd hur man förmedlar ett budskap, produktionstips samt vad man bör tänka på under inspelningen. Ni delas in i filmteam där alla får varsin roll i produktionen. När ni är klara med inspelningen tar eventbolaget vid och redigerar filmerna. Ni kopplar av en stund eller konfererar innan galamiddagen.

Under middagen välkomnas ni till kvällens filmgala. På vita duken ser ni er själva och kollegorna agera. Juryn utser vinnarna till publikens jubel. Guldkuverten öppnas och Oscarstatyetterna delas högtidligt ut med juryns motivering.

 

HEMLIGA LÅDAN

Hemliga Lådan är en lättsam och mycket rolig inomhus aktivitet. Deltagarna kommer bla att få utmana sina smaker och luktsinnen likväl som sin intelligens och kreativitet. Mycket skratt och galna upptåg utlovas under den timme som gruppen har på sig att för- söka lösa de problem och klurigheter som finns i den hemliga lådan. Ganska snart kommer man att inse att problemen är många och en del väldigt svåra. Hur kommer gruppen att ta sig an de svårigheter som uppstår? Prioritera, strukturera och delegera kanske är ett sätt, men räcker tiden till? Samarbete är lösningen men vilket lag är effektivast!

 

QUIZNIGHT

Under 75 rafflande minuter är ni med i en rolig musikfrågesport. Programledarna är två professionella trubadurer, som leder er genom hela tävlingen.

Musikvalet är blandat för att passa alla åldersgrupper. Vi spelar låtar från bl.a. Bob Dylan, The Ark, 50 cent, UB40, Van Morrison, Beatles, Carola m. fl.

Musikvalet är blandat och passar alla åldersgrupper. Vi spelar låtar från artister och grupper såsom Bob Dylan, The Ark, 50 cent, UB40, Van Morrison, Beatles och Carola. Listan kan göras mycket längre än så. Quiznight passar perfekt till kaffet som rolig avslutning på en god middag. Ni tävlar i lag, helst 5-7 personer i varje lag.

Moment som kan dyka upp under tävlingen:

 • Intro-tävling
 • Allmänna frågor
 • Associationsfrågor
 • Textremsor
 • Sing-a-long

LASERLERDUVESKYTTE

Se vad medarbetarna går för i skarpt läge. Laserlerduveskytte lockar fram dolda tävlingsinstinkter och är den ultimata aktiviteten för grupper som vill mäta sina krafter i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan utövas året runt.

Upp till fem personer kan skjuta samtidigt och deras träffbild redovisas på en stor digital poängtavla. I laserlerduveskytte på Blue Hotel använder vi modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot den flygande plastduvan.

 

PUBSPEL

För er som vill stanna inomhus kan vi erbjuda mångkamp som består av flera traditionella engelska pubspel.

Det finns många grenar att välja mellan. De väljs i set om 3, 4 eller 5 grenar:

 • Shut the box – Ett taktiskt spel
 • Table Skittles – Slå ner så många käglor som möjligt
 • Shuffleboard – Skjut iväg en disk och placera den på rätt plats och få så många poäng som möjligt.
 • Carpet Bowls – Inomhusversionen av den klassiska Lawn Bowls från 1200-talet.
 • Deck Quoits – Här krävs ett skickligt kast
 • Gigantiska Jenga – Bygg ett torn så högt som möjligt, så snabbt som möjligt.
 • Curling utan is – Spelas på ett platt, jämnt underlag med gummistenar.

Konferenshotellets pubspel sker i samarbete med Öppet Hav.

KONFERENS

BASPAKET - från 1795 kr

KONFERENSEN

med allt du behöver

VÅRA LOKALER

funktionella & kreativa

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

inomhus & utomhus

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

NÅGRA TIPS

inför konferensen

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link