Gruppaktiviteter

Gör något skoj tillsammans

VÅRA GRUPPAKTIVITETER

Vi har 4 olika gruppaktiviteter hos oss på Bluespa. Välj mellan Open skinbar, Open makeupbar, Open Sauna eller Open Hamam. En härlig stund tillsammans med vänner eller kollegor.

Open Skinbar 40 min 350 kr per person

Hudvårdsskola med vår Hudterapeut, här går vi tillsammans igenom grunderna för en optimal hudhälsa och ni får samtidigt vara med och utföra steg för steg för en fräschare hud.

Smaksatt vatten och uppskivad frukt ingår. Det går även att beställa till champagne om man så önskar till sin aktivitet.

Efter varje gruppaktivitet kan ni köpa hudvårdsprodukter med 10 % rabatt i butiken.

 

Open Makeupbar 40 min 350 kr per person

En aktivitet där ni får grunderna för en hållbar sund makeup. Vi skräddarsy er makeupaktivitet efter önskemål t.ex. med fokus på hur ni får snygga sotade ögon inför festen ni ska vidare på eller festmakeup för högtidliga tillfällen.

Smaksatt vatten och uppskivad frukt ingår. Det går även att beställa till champagne om man så önskar till sin aktivitet.

Efter varje gruppaktivitet kan ni köpa hudvårdsprodukter med 10 % rabatt i butiken.

Min 4 och max 8 personer per grupp.

Min 4 max 8 pers

 

Open Sauna 40 min 350 kr per preson

Basturitualer som ger välmående för både kropp och själ.

Nordiska badtraditioner, örtvetenskap och dofter från den nordiska naturen. Ni får lära er om Kneipp-metoden som vi applicerar under hela ritualen. Vi jobbar med andningsövningar, stretchövningar samt traditionell björkris tvätt över ryggen.

Ni spenderar tre omgångar i bastun under ledning av en utbildad Aufguss utövare med två pauser där ni får en boost med frukt och juicer.

 

Open Hamam 40 min 350 kr per person

Tillsammans med en egen Hamamutövare gör ni tillsammans en egen upplevelse i hamamet med produkter från Cinq Monde. Intvålning,  kroppsscrub och avslutande body oil. Ni får med er Kassa Glow vanten hem.

Min 4 pers och max 8 pers