Weekend

NÄR DU VILL VARA DIG SJÄLV EN STUND

SKÖN OCH AVKOPPLANDE WEEKEND VID HAVET

Vardagslyx

Till Blue Hotel kommer du för en weekend fylld av avkoppling och vardagslyx. Det kan vara en romantisk helg med din kärlek, en välbehövlig boost med bästa vännen, eller en vistelse där du bara tar hand om dig själv och fylls av ny energi.

 

Omgivningarna och hotellet

Du hittar oss på Elfviks Udde, längst ut på Lidingö. Udden där Blue Hotel ligger ramas in av havet och det är svårt att tro att du befinner dig bara tjugo minuter från Stockholm city. Här bor du gott i en omsorgsfullt designad miljö och njuter av ett kök som lagar mat med kärlek och noga utvalda råvaror.

 

 

Upplev Blue SPA

Som weekendgäst kan du njuta av vår spa-anläggning som öppnade 2015. Vi erbjuder bl.a. ett turkiskt hamam med varma marmorhällar och ångbastu samt sjöbastu med möjlighet till bad i havet. I vår varma utomhuskälla kan du bada i 35-38-gradigt vatten. Du kan också boka en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling som ger dig ny energi och lyfter fram din naturliga skönhet. Blue Spa har många härliga behandlingar för både kvinnor och män som vill ta hand om sig själva.