Weekend

NÄR DU VILL VARA DIG SJÄLV EN STUND

SKÖN OCH AVKOPPLANDE WEEKEND VID HAVET

Vardagslyx

Till Blue Hotel kommer du för en weekend fylld av avkoppling och vardagslyx. Det kan vara en romantisk helg med din kärlek, en välbehövlig boost med bästa vännen, eller en vistelse där du bara tar hand om dig själv och fylls av ny energi.

 

Omgivningarna och hotellet

Du hittar oss på Elfviks Udde, längst ut på Lidingö. Udden där Blue Hotel ligger ramas in av havet och det är svårt att tro att du befinner dig bara tjugo minuter från Stockholm city. Här bor du gott i en omsorgsfullt designad miljö och njuter av ett kök som lagar mat med kärlek och noga utvalda råvaror.

 

 

Upplev Blue SPA

Som weekendgäst kan du njuta av vår spa-anläggning som öppnade 2015. Vi erbjuder bl.a. ett turkiskt hamam med varma marmorhällar och ångbastu samt sjöbastu med möjlighet till bad i havet. I vår varma utomhuskälla kan du bada i 35-38-gradigt vatten. Du kan också boka en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling som ger dig ny energi och lyfter fram din naturliga skönhet. Blue Spa har många härliga behandlingar för både kvinnor och män som vill ta hand om sig själva.

 

 

 

 

 

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link