Vår bästa behandling för lyster och fukt

Vår bästa behandling för lyster och fukt

Vill varmt rekommendera vår Cinq Monde behandling ”five flower” känns huden törstig på fukt så är denna behandling en favorit hos oss. Dessa spa-produkter är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter. Nu när höstmörkret kryper på så känns det extra mysigt att krypa ner och få njuta av en skön ansiktsbehandling.

Underhåll resultatet hemma med ”Rich cream of youth” en ny stjärna i min hudvårdsrutin hemma. En crème som verkligen ger extremt mycket fukt och algextraktet i crèmen plumpar upp huden och håller huden mjuk och smidig hela dagen.

Cinq Monde har många härliga produkter så här listar jag några av mina toppar
Cleansing Baume
Flowers rain tonic
3 minutes phyto-peeling gel mask
Rich cream of youth*

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link