Vår bästa behandling för lyster och fukt

Vår bästa behandling för lyster och fukt

Vill varmt rekommendera vår Cinq Monde behandling ”five flower” känns huden törstig på fukt så är denna behandling en favorit hos oss. Dessa spa-produkter är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter. Nu när höstmörkret kryper på så känns det extra mysigt att krypa ner och få njuta av en skön ansiktsbehandling.

Underhåll resultatet hemma med ”Rich cream of youth” en ny stjärna i min hudvårdsrutin hemma. En crème som verkligen ger extremt mycket fukt och algextraktet i crèmen plumpar upp huden och håller huden mjuk och smidig hela dagen.

Cinq Monde har många härliga produkter så här listar jag några av mina toppar
Cleansing Baume
Flowers rain tonic
3 minutes phyto-peeling gel mask
Rich cream of youth*

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link