Träning

BOKA DIN KONFERENS IDAG

TRÄNING I SAMBAND MED KONFERENSEN

 

POWER WALK & LÖPNING

Vill du vara utomhus och träna samtidigt som du upplever skärgården och känner havsvindarna?

Då ska du boka vår tränare för en power walk, med eller utan stavar, eller så samlar ni hela gruppen och ger er ut på en gemensam löptur i våra motionsspår på tre, fem eller tio kilometer. Varför inte gå hela Lidingöloppet eller maximera mjölksyran i benen när du kör intervallträning upp och ned för Ekholmsnäsbacken?

 

CYKLING

Lidingö är perfekt för cykling. Här finns många cykelvägar i naturskön miljö, både för den otränade nybörjaren och proffscyklisten.

Som nybörjare kan du ta dig runt hela Lidingö på en vanlig standardcykel. Är du vältränad proffscyklist kan du välja Lidingöloppets MTB-bana, som är 63 km och går i högintensiv och utslagsgivande terräng. Passa på att boka vår cykelcoach och ge gruppen ett annorlunda träningspass där ni en stor del av cykelrundan har ögonkontakt med havet.

 

YOGA, QI GONG & PILATES

Ta möjligheten att använda yoga, qigong och pilates som kickstart, samling eller avslutning på konferensen.

Passet kan anpassas efter gruppens behov och träningen är lämplig för alla, oavsett ålder och tidigare träningsnivå. Yoga, qigong och pilates kan inriktas så att ni får energi, träning eller skön avslappning. Vi ser till så att ni får rätt fokus.

WORKOUT DELIVERY – SVERIGES FÖRSTA MOBILA GYM

Perfekt utomhusaktivitet för er som vill träna i grupp under konferensen. Konceptet är framtaget för att uppnå kvalitativ, effektiv och rolig träning var som helst, när som helst.

 

Workout Delivery levereras i en Volkswagen Caddy Maxi och omfattar över 100 små och stora träningsredskap. Träningen bedrivs funktionellt med inspiration från CrossFit, High Intensity Training (HIT) och Cross Training. Den kan självklart också anpassas utifrån era önskemål till mer grenspecifika pass som till exempel löpning, styrkelyft och kettlebells. Nivån anpassas utifrån deltagarnas individuella förmåga och ambition. Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga. Workout Delivery genomförs i samarbete med ActivateMe.