Teambuilding

Låt oss Planera en unik konferens på Blue tillsammans 

TEAMBUILDING SOM STÄRKER GRUPPKÄNSLAN

UPPDRAGET

 

Att utmanas och få lyckas tillsammans är en härlig känsla som stärker gemenskapen och vi-känslan. När det dessutom finns möjlighet för alla att bidra utifrån sina förmågor blir glädjen än större. Därför är det inte så konstigt att Uppdraget är en av våra mest populära och uppskattade aktiviteter som vi kan genomföra året runt.

Uppdragen har olika karaktär och är värda olika många poäng. För att samla så många poäng som möjligt behöver lagen bedöma sina förmågor och agera strategiskt. Varje lag får ett häfte och en sjösäck med diverse materiel samt en kamera. Under tidspress ska de lösa så många uppdrag som möjligt.

Uppdragen ställer olika kav på gruppens förmågor och kan bestå av till exempel tankenötter, att finna platser och kodord, bonustävlingar, fotouppdrag, att tillverka något etcetera. Tävlingen avslutas med en gemensam målgång där lagen får redovisa några av uppdragen. I samarbete med Öppet Hav.

 

CODE BREAK

Energifyllt ifrån första minuten. 30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och lås upp kniviga uppdrag!

Code Break är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt.
Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt.

 

 

MED PENSELN I HANDEN

 

Hav och natur har inspirerat konstnärer i alla tider. Skärgårdens underbara vyer inbjuder till kreativitet, fantasi och avkoppling. Genom färg och inspiration från omgivningen växer konstverken fram.

I mindre grupper och med akrylfärg skapar ni vackra och fantasifulla tavlor. Ni målar cirka en timme och hämtar inspiration från omgivningen eller utifrån ett tema som vi valt tillsammans med er. Som avslutning har vi vernissage där varje grupp presenterar sitt verk. Tavlorna får ni naturligtvis ta med er hem som ett vackert och roligt minne. I samarbete med Öppet Hav.

 

POSITION OKÄND

I Position Okänd ställs ni inför utmaningar som kräver en genomtänkt kommunikativ strategi, och där vissa verktyg för effektiv kommunikation blir extra tydliga. Ni får nya insikter och bättre förutsättningar för god kommunikation. Något som är viktigt för alla arbetsgrupper, relationer och samarbeten.

Position Okänd är en lagtävling som går ut på att finna så många kontroller som möjligt under begränsad tid. Varje lag utser en lagkapten som med hjälp av karta, fotografier och en komradio guidar sitt lag till olika platser. Problemet är att det som först verkar så enkelt, blir väldigt svårt om laget inte finner en god strategi för sin kommunikation. Sällan vinner det lag som har den bästa fysiska förmågan.

 

ISSKULPTERING

Isskulptering är en avspänd och kreativ aktivitet som ökar teamkänslan. Aktiviteten går att genomföra året runt.

Ni delas in i grupper, där varje grupp får ett isblock och verktyg att skulptera med. Under aktiviteten ger instruktörerna råd och tips för att ni ska mejsla fram det bästa från ert block. Isskulptering kan utföras både inomhus och utomhus, i dagsljus och mörker. I samarbete med Öppet Hav.

KONFERENS

BASPAKET - från 1795 kr

KONFERENSEN

med allt du behöver

VÅRA LOKALER

funktionella & kreativa

LOKALER

kreativa rum för kreativa möten

AKTIVITETER

inomhus & utomhus

AKTIVITETER

som sammansvetsar…

NÅGRA TIPS

inför konferensen

ATT TÄNKA PÅ

när du planerar

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link