VARDAGSLYX MINDRE ÄN 20 MINUTER FRÅN STUREPLAN

Blue Spa öppnade i mars 2015 och har successivt vunnit både besökarnas och branschens gillande. 2016 fick Blue Spa utmärkelsen Spa Awards för vårt nytänkande sätt att arbeta, samt unika bredd på behandlingar inom spa, massage, hamam och hud-ansikte-skönhet. Förutom det fantastiska läget, med skärgårdskänsla och närheten till havet, är hotellets hemtrevliga inredning, storlek och det personliga bemötandet något som ofta nämns av våra gäster.

Blue Spa är en mötesplats för hälsa, avkoppling och sköna behandlingar. Här kan du uppleva en uppgraderad hemmakänsla i en avslappnande och vacker miljö. Passar bra både för den som bara vill koppla av en stund, till paret som vill mysa eller gruppen som vill fira och umgås med god mat och dryck.

I den sköna spa-loungen kan du ligga i gungstolar med musik, ta en fikapaus i spa-badandet och fylla på med energi i form av snacks och frukt. I spa-baren serveras också Champagne, cava, öl och vin.

Vår stora varma utomhuskälla på hela 25 kvm, och med en temperatur på 38 grader året runt, är mycket uppskattad. Vid källan finns bastuhus med duschar samt en bastulounge. Nere vid bryggan och havet finns också en finsk bastu att värma sig i efter ett dopp i havet, många badar även på vintern!

Blue Hamam är vårt äkta turkiska hamam, helt byggt i marmor. Det har fått världsklassberöm för våra unika behandlingar och är en garanterat härlig upplevelse med ångbastu, massage, tvagning, värme & vatten.

Blue Salong är vårt skönhetscenter med professionella hudterapeuter och stor beautyshop. Här kan du få sköna och effektiva kropp- och ansiktsbehandlingar. I vår butik hittar du produkter från de bästa leverantörerna samt bra rådgivning av våra terapeuter.

– Många gäster stannar ofta upp och utbrister i ett ”wow! vilken fint ställe och vilken miljö”

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link