VARDAGSLYX MINDRE ÄN 20 MINUTER FRÅN STUREPLAN

Blue Spa öppnade i mars 2015 och har successivt vunnit både besökarnas och branschens gillande. 2016 fick Blue Spa utmärkelsen Spa Awards för vårt nytänkande sätt att arbeta, samt unika bredd på behandlingar inom spa, massage, hamam och hud-ansikte-skönhet. Förutom det fantastiska läget, med skärgårdskänsla och närheten till havet, är hotellets hemtrevliga inredning, storlek och det personliga bemötandet något som ofta nämns av våra gäster.

Blue Spa är en mötesplats för hälsa, avkoppling och sköna behandlingar. Här kan du uppleva en uppgraderad hemmakänsla i en avslappnande och vacker miljö. Passar bra både för den som bara vill koppla av en stund, till paret som vill mysa eller gruppen som vill fira och umgås med god mat och dryck.

I den sköna spa-loungen kan du ligga i gungstolar med musik, ta en fikapaus i spa-badandet och fylla på med energi i form av snacks och frukt. I spa-baren serveras också Champagne, cava, öl och vin.

Vår stora varma utomhuskälla på hela 25 kvm, och med en temperatur på 38 grader året runt, är mycket uppskattad. Vid källan finns bastuhus med duschar samt en bastulounge. Nere vid bryggan och havet finns också en finsk bastu att värma sig i efter ett dopp i havet, många badar även på vintern!

Blue Hamam är vårt äkta turkiska hamam, helt byggt i marmor. Det har fått världsklassberöm för våra unika behandlingar och är en garanterat härlig upplevelse med ångbastu, massage, tvagning, värme & vatten.

Blue Salong är vårt skönhetscenter med professionella hudterapeuter och stor beautyshop. Här kan du få sköna och effektiva kropp- och ansiktsbehandlingar. I vår butik hittar du produkter från de bästa leverantörerna samt bra rådgivning av våra terapeuter.

– Många gäster stannar ofta upp och utbrister i ett ”wow! vilken fint ställe och vilken miljö”

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link