Provningar

Provning i unika lokaler med skärgården utanför fönstret!

OMTYCKTA PROVNINGAR I GEMYTLIG MILJÖ

På Blue Hotel kan både konferensgäster och privatpersoner prova mat, dryck och oljor. Vi arrangerar omtyckta provningar i en trivsam lokal.

Det spelar ingen roll om ni är ett stort företag eller ett litet privat sällskap. Ni kan bland annat välja mellan dryckesprovningar av vin, champagne och öl samt provningar av choklad, ost och olivolja. Eller varför inte inrikta provningen på hur mat och vin bäst kombineras?

Platsen för provningarna är konferenshotellets vinkällare och att prova viner är allra mest efterfrågat. Tillsammans med vår sommelier lär ni er mer om dofter och smaker samt förvärvar kunskaper om terroir och andra faktorer som påverkar vinupplevelsen.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra provningar!

08-505 637 00

info@bluehotel.se 

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link