Provningar

Provning i unika lokaler med skärgården utanför fönstret!

OMTYCKTA PROVNINGAR I GEMYTLIG MILJÖ

På Blue Hotel kan både konferensgäster och privatpersoner prova mat, dryck och oljor. Vi arrangerar omtyckta provningar i en trivsam lokal.

Det spelar ingen roll om ni är ett stort företag eller ett litet privat sällskap. Ni kan bland annat välja mellan dryckesprovningar av vin, champagne och öl samt provningar av choklad, ost och olivolja. Eller varför inte inrikta provningen på hur mat och vin bäst kombineras?

Platsen för provningarna är konferenshotellets vinkällare och att prova viner är allra mest efterfrågat. Tillsammans med vår sommelier lär ni er mer om dofter och smaker samt förvärvar kunskaper om terroir och andra faktorer som påverkar vinupplevelsen.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra provningar!

08-505 637 00

info@bluehotel.se 

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link