Gruppaktiviteter

BOKA DIN UPPLEVELSE REDAN IDAG

Hamamritualen 40 min 395kr per person 

En nordafrikansk ritual under ledning av våra hamam terapeuter. Ritualen börjas med att värmas upp i vår ångbastu några minuter. Väl inne i hamam får ni den härliga Beldi black soap som ni själva masserar in på kroppen som ni sedan sköljer av med våra hamamskålar.

Därefter scrubbar ni kroppen efter instruktion från er hamam terapeut, ni får sedan en Rhassoul clay mask som är en mineralrik lera. Ni får med kassa glow vanten hem. Vår hamam terapeut penslar på en renande lermask i ansiktet.

Efter verkningstiden sköljer ni av med hamamskålarna och kroppen sprayas sedan med en återfuktande kroppsolja samt ansiktscreme.

Efter ritualen får ni njuta av en näringsrik smoothie

SKÖNHETSRITUALEN

Open skinbar,. En härlig stund tillsammans med vänner eller kollegor där ni går igenom steg för steg för en vackrare hy

Open Skinbar 40 min 350 kr per person

Hudvårdsskola med vår Hudterapeut, här går vi tillsammans igenom grunderna för en optimal hudhälsa och ni får samtidigt vara med och utföra steg för steg för en fräschare hud.

Smaksatt vatten och uppskivad frukt ingår. Det går även att beställa till champagne om man så önskar till sin aktivitet.

Efter varje gruppaktivitet kan ni köpa hudvårdsprodukter med 10 % rabatt i butiken.

 

 

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link