Gruppaktiviteter

BOKA DIN UPPLEVELSE REDAN IDAG

Hamamritualen 40 min 395kr per person 

En nordafrikansk ritual under ledning av våra hamam terapeuter. Ritualen börjas med att värmas upp i vår ångbastu några minuter. Väl inne i hamam får ni den härliga Beldi black soap som ni själva masserar in på kroppen som ni sedan sköljer av med våra hamamskålar.

Därefter scrubbar ni kroppen efter instruktion från er hamam terapeut, ni får sedan en Rhassoul clay mask som är en mineralrik lera. Ni får med kassa glow vanten hem. Vår hamam terapeut penslar på en renande lermask i ansiktet.

Efter verkningstiden sköljer ni av med hamamskålarna och kroppen sprayas sedan med en återfuktande kroppsolja samt ansiktscreme.

Efter ritualen får ni njuta av en näringsrik smoothie

SKÖNHETSRITUALEN

Open skinbar,. En härlig stund tillsammans med vänner eller kollegor där ni går igenom steg för steg för en vackrare hy

Open Skinbar 40 min 350 kr per person

Hudvårdsskola med vår Hudterapeut, här går vi tillsammans igenom grunderna för en optimal hudhälsa och ni får samtidigt vara med och utföra steg för steg för en fräschare hud.

Smaksatt vatten och uppskivad frukt ingår. Det går även att beställa till champagne om man så önskar till sin aktivitet.

Efter varje gruppaktivitet kan ni köpa hudvårdsprodukter med 10 % rabatt i butiken.

 

 

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link