Ansiktsbehandlingar

Behandlingar som ger synbara resultat

Resultatinriktad hudvård

Professionella behandlingar av våra hudvårdsexperter med pH-formula, Dermalogica & Cinq Monde

Well Being  80 min 1295 kr

Återfuktar och återbalanserar huden (för alla hudtyper)

I behandlingen ingår följande. Rengöring, exfoliering, portömning, frans & brynfärgning inkl. formning. Skön massage av ansikte, hals & dekolletage. Applicering av mask som sedan avslutas med serum & återfuktande crème.

 

Classic 50 min 895 kr

Ger en återfuktad hud med ökad lyster och klarhet (för alla hudtyper)

I behandlingen ingår följande. Rengöring, exfoliering, portömning eller massage. Applicering av mask som sedan avslutas med serum & återfuktande crème.

 

Cinq Monde Five flower radiance treatment 50 min 895kr

Lystergivande och närande aromabehandling som ger lyster och boostar huden med fukt. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering massage av ansikte, hals och decoltage, akupressur och återfuktande mask. avslutas med serum och creme

 

Five flower hydrating treatment 25 min 450 kr

Lystergivande behandling som boostar huden med fukt. Rengöring, peeling, massage med ett närande baume som avslutas med ett lystergivande elexir och fuktgivande crème.

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link