Ansiktsbehandlingar

Behandlingar som ger synbara resultat

Resultatinriktad hudvård

Professionella behandlingar av våra hudvårdsexperter med pH-formula, Dermalogica & Cinq Monde

Well Being  80 min 1295 kr

Återfuktar och återbalanserar huden (för alla hudtyper)

I behandlingen ingår följande. Rengöring, exfoliering, portömning, frans & brynfärgning inkl. formning. Skön massage av ansikte, hals & dekolletage. Applicering av mask som sedan avslutas med serum & återfuktande crème.

 

Classic 50 min 895 kr

Ger en återfuktad hud med ökad lyster och klarhet (för alla hudtyper)

I behandlingen ingår följande. Rengöring, exfoliering, portömning eller massage. Applicering av mask som sedan avslutas med serum & återfuktande crème.

 

Cinq Monde Five flower radiance treatment 50 min 895kr

Lystergivande och närande aromabehandling som ger lyster och boostar huden med fukt. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering massage av ansikte, hals och decoltage, akupressur och återfuktande mask. avslutas med serum och creme

 

Five flower hydrating treatment 25 min 450 kr

Lystergivande behandling som boostar huden med fukt. Rengöring, peeling, massage med ett närande baume som avslutas med ett lystergivande elexir och fuktgivande crème.

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link