Fest & Bröllop

Blue Hotel! En plats för både vardag och fest

FEST OCH BRÖLLOP I SKÄRGÅRDSMILJÖ

Till Blue Hotel kommer både företag och privatpersoner som vill ha fest. Våra festlokaler vid natursköna Elfviks udde är efterfrågade för allt från bröllop och 50-årskalas till företagsfester.

Feststämningen infinner sig

Här är förutsättningarna perfekta. Festen äger rum i storslagna omgivningar i direkt anslutning till havet. Utöver naturupplevelsen får gästerna en enastående fest- och matupplevelse. Vår ambition är att alla ska få en oförglömlig kväll.

Restaurang med panoramafönster

Måltiden är en av festens viktigaste delar. Vi har en medveten och livsbejakande matfilosofi och våra duktiga kockar lagar mat med kärlek och bästa tänkbara råvaror. Gästerna avnjuter maten i en matsal med panoramafönster över Stockholms inlopp.

Ännu festligare med spa

I Blue Spa kan ni koppla av på heta marmorhällar, i den varma utomhuskällan och i ångbastun. Det finns också en sjöbastu där gästerna kan värma sig efter ett uppfriskande dopp i havet. En spa-upplevelse i anslutning till festen blir en given succé.

Vill du ha hjälp med festprogrammet?

Kanske har du redan nu en färdig idé. Då blir det vår uppgift att genomföra den på bästa sätt. Eller så vet du att festen ska hållas men har inte bestämt dig för hur och var. Då är du välkommen att höra av dig. Vår restaurangchef och vår köksmästare, båda med mångårig erfarenhet av restaurang och eventutveckling, visar dig gärna möjligheterna med vår fantastiska miljö och lokaler samt bidrar med idéer till festprogrammet.