Fest

Unika lokaler med skärgården utanför fönstret!

FÖRETAGSFESTER OCH PRIVATFESTER PÅ BLUE HOTEL

 

Vi ser till så att feststämningen blir den rätta. På Blue Hotel får ni vackra festlokaler, storslagna omgivningar och ett personligt engagemang för festen. Vi välkomnar er med välkyld champagne och gör allt för att gästerna ska trivas.

 

Kick-off och företagsevent

Företagsfester är en av våra specialiteter. Till Blue Hotel kommer allt från småföretag till stora organisationer som vill umgås och ha roligt. Vi arrangerar mingelfester för grupper upp till 250 personer och sittande middagar för upp till 150 gäster. Med panoramafönster över Stockholms skärgård får ni en fantastisk matupplevelse som ni kan avnjuta tillsammans med en god öl eller ett handplockat vin från vår vinkällare.

 

Privatfester – från dopkalas till 50-årsfester

Genom åren har vi arrangerat många former av privatfester. Till de mer vanliga hör fester vid barndop, bröllop, disputationer och när någon fyller jämnt. Vår köksmästare har många idéer på festmåltider men givetvis kan ni själva påverka. All mat på Blue Hotel lagas från grunden för att undvika onödiga tillsatser och för en ultimat smakupplevelse.

 

Spa som en del av festen

Vårt nyöppnade spa ger möjlighet till avkoppling på heta marmorhällar och i ångbastun. I och med festen kan gästerna också passa på att få en behandling. Blue Spa har många ansikts- och kroppsbehandlingar och massage som passar både kvinnor och män.

 

Planering av festen

Kanske har du redan nu en färdig idé. Då blir det vår uppgift att genomföra den på bästa sätt. Eller så vet du att festen ska hållas men har inte bestämt dig för hur och var. Då är du välkommen att höra av dig. Vår restaurangchef och vår köksmästare, båda med mångårig erfarenhet av restaurang och eventutveckling, visar dig gärna möjligheterna med vår fantastiska miljö och lokaler samt bidrar med idéer till festprogrammet.

Restaurang med havsutsikt och 150 sittplatser

Till maten kan du avnjuta ett vin från Blue Hotels välsorterade vinkällare. Du äter med utsikt över Stockholms inlopp. Panoramafönstren i restaurangen förhöjer måltiden oavsett om du är konferensgäst, spa- eller weekendbesökare.

Blue Bar & Lounge

I konferenshotellets bar dricker du en god öl eller provar något av de handplockade vinerna som lagras i Blue Hotels vinkällare. Barens panoramafönster ger dig strålande utsikt över fjärden och Stockholms skärgård. Möjligheten finns också att boka ett loungemöte. Blue Bar & Lounge är en annorlunda mötesmiljö som givetvis har snabbt wifi.

Wine Cellar – vinkällaren för provningar, middagar och möten

I Blue Hotels snygga vinkällare hålls provningar, middagar och möten. Gästerna är såväl företag som privata grupper. Det finns prima viner i flera prisklasser som har olika årgång och karaktär. Här arrangeras också provningar av öl, choklad, olivolja och mer än så. Varför inte börja middagen med charkuterier och ett passande vin? Eller avsluta kvällen med ost- och vinprovning?

Restaurangen Blue Dining

Blue Dining har 150 sittplatser och är den naturliga mötesplatsen för alla gäster. Vår köksmästare och hans medarbetare lagar mat för festmåltider, konferensmiddagar samt frukostar och luncher. Genom restaurangens höga panoramafönster ser du sluttningen ner mot sandstranden och havet.

Blue Club

I Blue Club sitter du nästan som i naturen. Hörnlokalen har öppen spis och stora panoramafönster med utsikt över vattnet. Lokalen ligger i direkt anslutning till restaurangen, vilket gör att den även passar utmärkt som avskild matsal.

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link