September erbjudande på Blue Hotel & Spa

Här hittar du flera av våra unika erbjudande!

SKÖNA OCH AVKOPPLANDE ERBJUDANDEN 

Månadens Behandling

Fokus Pigmenteringar!

Boka pH-formulas resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Perfekt efter sommaren för att reparera huden efter solens strålar. Passar alla hudtyper speciellt för dig som fått pigmenteringar eller bara vill fräscha upp huden.

 

Ansiktsbehandling Mesoresurfacing 50 min 895 kr (lör-sön 995 kr) September 750 kr

Ger en förbättrad hudstruktur. Rekommenderas till alla hudtyper kan även göras som en kur vid 4-6 behandlingstillfällen. I behandlingen ingår följande. Rengöring, exfoliering, microneedeling med firming effekt, mask, C-vitamin koncetrat och återfuktande crème.

 

Hot Stone behandling 50 min 995kr (lör-sön 1095kr) September 750 kr

Relaxerande helkroppsmassage med varma stenar och väldoftande olja.

 

MÅNADS ERBJUDANDE I BUTIK

M.E.L.A Startbox

En startbox för hyperpigmenterad hud för dig som vill jobba på pigmenteringar och förbereda huden för behandlingsprogram. Välkommen in i butiken och prata med DIN hudterapeut eller boka en VITA C behandling 25 min och få rätt rekommenderat upplägg för just din hudhälsa.

E.X.F.O. cleanse, P.O.S.T. resurfacing cream, A.C.T.I.V.E. formula samt M.E.L.A. recovery

Erbjudandepris 1.435:- (normalpris 1.695:-)

 

Upplev Blue SPA

Som weekendgäst kan du njuta av vår spa-anläggning som öppnade 2015. Vi erbjuder bl.a. ett turkiskt hamam med varma marmorhällar, ångbastu och sjöbastu med möjlighet till bad i havet. I vår varma utomhuskälla kan du bada i 35-38-gradigt vatten. Du kan också boka en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling som lyfter fram din naturliga skönhet. Blue Spa har många behandlingar som är ideala för både kvinnor och män.