Bröllop

BJUD PÅ ETT UNIKT SKÄRGÅRDSBRÖLLOP

BRÖLLOP I ROMANTISK SKÄRGÅRDSMILJÖ

På Elfviks Udde, längst ut på Lidingö, firar ni bröllop på en avskild plats, omgivna av havet. Ni kan hålla vigseln i vårt mysiga kapell för att sedan fortsätta bröllopsdagen i festlokalerna.

 

Ett tryggt val

Inför ett bröllop finns det mycket att tänka på. Festlokal, bröllopsmeny, aktiviteter och musik är några exempel. Då kan det vara tryggt att välja en plats som har en lång historia av oförglömliga bröllop. Blue Hotels läge och lokaler ger utmärkta förutsättningar för ett sagolikt bröllop.

 

Övernattning och spa

Blue Hotel har 63 behagliga hotellrum, de flesta med havsutsikt. Här kan ni övernatta efter bröllopsfesten för att sedan äta en god brunch tillsammans i vår restaurang dagen efter. Om ni vill ha ett annorlunda bröllop, som bryter mönstret, så har ni möjlighet att kombinera festen med spa. I Blue Spa finns ångbastu, turkiskt hamam med varma marmorhällar och sjöbastu med möjlighet till bad i havet.

 

Bröllopsplanering

Kanske har ni redan nu en färdig idé. Då blir det vår uppgift att genomföra den på bästa sätt. Eller så vet ni att bröllopet ska hållas men har inte bestämt er för hur och var. Då är ni välkomna att höra av er. Vår restaurangchef och vår köksmästare, båda med mångårig erfarenhet av fest och bröllopsplanering, visar er gärna möjligheterna med vår fantastiska miljö och lokaler, samt bidrar med idéer till hela dagen.

Bröllop i skärgårdsmiljö

Drömmer ni om ett bröllop i en oslagbar miljö har ni kommit rätt. På Blue Hotel & Spa hittar ni Stockholms vackraste plats för just bröllop. I en unik och vacker skärgårdsmiljö kan ni bjuda in era nära och kära till att fira ett bröllop de aldrig kommer glömma.

 

Restaurang med havsutsikt och 150 sittplatser

Till maten kan ni avnjuta ett vin från vår välsorterade vinkällare. Med de stora panoramafönstren äter ni med utsikt över Stockholms inlopp, något som garanterat förhöjer upplevelsen.

Blue Bar & Lounge

I vår bar dricker era gäster en god öl, drink  eller provar något av de handplockade vinerna som lagras i Blue Hotels vinkällare. Barens panoramafönster ger strålande utsikt över Stockholms skärgård. Givetvis så kommer ni kunna dansa natten lång i vår “discobar”. På Blue Hotel finns allt för ett lyckat bröllop.

Wine Cellar – vinkällaren för provningar, middagar och möten

I Blue Hotels snygga vinkällare hålls provningar, middagar och möten. Gästerna är såväl företag som privata grupper. Det finns prima viner i flera prisklasser, av olika årgång och karaktär. Här arrangeras också provningar av öl, choklad, olivolja och mer än så. Varför inte börja middagen med charkuterier och ett passande vin? Eller avsluta kvällen med ost- och vinprovning?

Blue Club

I Blue Club sitter du nästan som i naturen. Hörnlokalen har öppen spis och stora panoramafönster med utsikt över vattnet. Lokalen ligger i direkt anslutning till restaurangen, vilket gör att den även passar utmärkt som avskild matsal.

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link