BOENDE

Låt oss hjälpa dig planera en unik konferens på Blue Hotel & SPA

VÅRA HOTELLRUM ÄR OMBONADE OCH AV VARIERANDE STORLEK, MED EN SAK GEMENSAMT – UTSIKTEN ÖVER HAVET OCH NATUREN

 

På Blue Hotel bor du vackert och ombonat. Alla 63 rum har toalett och dusch, TV, wifi, skrivbord, hårtork och safety box

XL DOUBLE ROOM

THE ORIENT DREAM
180 CM BED

Här möter du Orienten och extra kärleksfullt inredd miljö. Vår Hamamsvit har en 180 cm bred säng, helkaklat badrum samt separat WC. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne. Rummet har utsikt över skogen och havet.

LARGE DOUBLE ROOM

GIVE ME SOME SPACE
2 X 105 CM BED

I våra Large Double Room kan man bo två personer i varsin 105 cm bred säng. Rummen har havsutsikt eller utsikt mot tallskog samt helkaklade badrum. De härliga sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

MEDIUM DOUBLE ROOM

FOR COUPLES IN LOVE
160 CM BED

På Blue Hotel har våra rum kanske lite mer kärlek än storlek. Våra Medium Double room har en 160 cm bred säng, helkaklat badrum och utsikt över skog och hav. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

SMALL DOUBLE ROOM

FOR COUPLES DEEPLY IN LOVE
140 CM BED

Liten men naggande god! Våra Small Double Room har en 140 cm bred säng, helkaklat badrum och utsikt över skog och hav. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

XS TWIN ROOM

FOR SINGELS
OR COUPLES NOT IN LOVE
90 CM BED

Perfekt när storleken inte har någon betydelse. I våra XS Twin Room sover ni i en 180 cm bred säng, alternativt i två separata 90 cm sängar.  Rummet har helkaklat badrum och utsikt mot hav och skog. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

BLUE HOUSE ROOM

WHEN YOU NEED EXTRA SPACE

Blue House

Omkring 100 meter från huvudbyggnaden har vi uppfört en byggnad som vi kallar för Blue House. Rummen består av två dubbelrum samt ett trebädds- respektive fyrbäddsrum. Stilen är genomgående ljus och skandinavisk och utanför husknuten har du skog och mark. Samtliga är smakfullt inredda och har en vacker utsikt mot tallskogen och en innergård. Sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne. Perfekt när ni är flera.

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link