Boende

Låt oss hjälpa dig planera en unik konferens på Blue Hotel & SPA

VÅRA HOTELLRUM ÄR OMBONADE OCH AV VARIERANDE STORLEK, MED EN SAK GEMENSAMT – UTSIKTEN  ÖVER HAVET OCH SKOGEN

 

På Blue Hotel bor du vackert och ombonat. De 63 rummen har alla toalett och dusch, TV, wifi, skrivbord, hårtork och safety box.

XL DOUBLE ROOM

THE ORIENT DREAM
180 CM BED

Här möter du Orienten och en extra kärleksfullt inredd miljö. Vår Hamamsvit har en 180 cm bred säng, helkaklat badrum samt separat WC. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne. Rummet har utsikt mot hav och skog.

LARGE DOUBLE ROOM

GIVE ME SOME SPACE
2 X 105 CM BED

I våra Large Double Room kan man bo två personer i varsin 105 cm bred säng. Rummen har havsutsikt eller utsikt mot tallskog samt helkaklade badrum. De härliga sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

MEDIUM DOUBLE ROOM

FOR COUPLES IN LOVE
160 CM BED

På Blue Hotel har våra rum ibland lite mer kärlek än storlek. Våra Medium Double room har en 160 cm bred säng, helkaklat badrum och utsikt mot hav och skog. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

SMALL DOUBLE ROOM

FOR COUPLES DEEPLY IN LOVE
140 CM BED

Liten men naggande god! Våra Small Double Room har en 140 cm bred säng, helkaklat badrum och utsikt mot hav och skog. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

XS TWIN ROOM

FOR SINGELS
OR COUPLES NOT IN LOVE
2 STANDARD
90 CM BED

Perfekt när storleken inte har någon betydelse. I våra XS Twin Room sover ni i en 180 cm bred säng, alternativt i två separata 90 cm sängar. Rummen har helkaklat badrum och utsikt mot hav och skog. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

BLUE HOUSE ROOM

WHEN YOU NEED EXTRA SPACE

Blue House

Omkring 100 meter från huvudbyggnaden har vi uppfört en byggnad som vi kallar för Blue House. Rummen består av två dubbelrum samt ett trebädds- respektive fyrbäddsrum. Stilen är genomgående ljus och skandinavisk och utanför husknuten har du skog och mark. Samtliga rum är smakfullt inredda och har en vacker utsikt mot tallskogen och en innergård. Sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne. Perfekt när ni är flera.

Hej och välkommen
tillbaks till något nytt!

Den 21 juni stänger vi Blue Hotel för gott. Vi ska bygga om, bygga nytt, bevara och förfina, bygga ut och skapa en ännu bättre upplevelse och destination som gäster vill återkomma till. Hösten 2020 är vi klara och då hoppas vi få se dig här igen! Tack till alla fantastiska gäster och medarbetare!
 
Blue är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle m.fl?

Bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen.
Friends of ESS
Behöver du komma i kontakt med någo på Blue?
Maila till info@bluehotel.se så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link