Gruppaktiviteter

BOKA DIN UPPLEVELSE REDAN IDAG

Hamam på Lidingö

Pascha 25 min 695 kr (lör-sön 795 kr)

Turkisk hamambehandling som börjar med vistelse i ångbastun för att värma upp huden och öppna porerna. På varm marmorhäll skrubbas sedan hela kroppen varsamt med en särskild skrubbhandske som avlägsnar döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Efter skrubbningen löddras kroppen upp med ett härligt olivskum. Kroppen sköljs med varmt vatten och behandlingen avslutas med hårtvätt och lätt skalpmassage

Sultan 50 min 995 kr (lör – sön 1095 kr)

Pascha-behandling 25 minuter plus 25 minuter lyxig skum-massage i Hamamet.

Padisah 50 min 1195 kr (lör-sön 1295 kr)

Behandlingen börjar med en Turkisk kaffe-peeling som effektivt tar bort torra döda hudceller. Huden sköljs av och en skön skummassage med lyxig lagerbärstvål masseras in. Avslutas med en avslappnande hårtvätt med skalpmassage.

North African Hamam 40 min 895 kr (lör-sön 995 kr)

En härlig intvålning med Black Beldi Soap som efterföljs av tvagning med Kassa Glow handske. Efterföljs av inpackning & hårtvätt med underbara dofter från Marocko.

 

 

 

SKÖNHETSRITUALEN

Open skinbar,. En härlig stund tillsammans med vänner eller kollegor där ni går igenom steg för steg för en vackrare hy

Open Skinbar 40 min 350 kr per person

Hudvårdsskola med vår Hudterapeut, här går vi tillsammans igenom grunderna för en optimal hudhälsa och ni får samtidigt vara med och utföra steg för steg för en fräschare hud.

Smaksatt vatten och uppskivad frukt ingår. Det går även att beställa till champagne om man så önskar till sin aktivitet.

Efter varje gruppaktivitet kan ni köpa hudvårdsprodukter med 10 % rabatt i butiken.