Apparatbehandlingar

Boka din behandling redan idag

ETT LYFT UTAN KNIV  MED NANNICS APPARATUR

Professionella behandlingar av våra hudvårdsexperter med apparatur från Nannic.

NBE 1000 Behandling 80 min 1295 kr (lör-sön 1395 kr)

NBE 1000 bygger på en revolutionerande teknik som kombinerar både biopolärt och monopolärt system tillsamman med värme, radiofrekvens och specialutvecklade serum. Resultatinriktad hudvård för både ansiktet och på kroppen som är mycket avkopplande. Synliga resultat uppkommer redan från första behandlingen

 

NBE 1000 Tillägsbokning 15 min 350 kr (kan läggas till i vanlig ansiktsbehandling)

Deep skin ansiktsbehandling 80 min 1295 kr (lör-sön 1395 kr)

Med denna högteknologiska apparatur kan du uppnå resultat du inte trodde var möjliga. Med en Nannic NBE Deep Skinbehandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut.

NBE DEEP SKIN består av två unika verktyg som kombineras med högteknologiska produkter. Den djuprengörande ABLATORN förbereder huden effektivt för kommande behandlingar. Utan att skada huden genomför Ablatorn en effektiv mekanisk peeling.Den djupgående INFUSORN använder en unik teknologi med mikrokanaler som öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva högkoncentrerade serumen djup ner i huden.Resultaten är omedelbara och spektakulära. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

 

Deep skin tillägsbokning 15 min 350 kr (hudslipning kan läggas till i vanlig ansiktsbehandling)

Boka en DUO Behandling

Deep skin och NBE 1000 105 min 1995 kr (lör-sön 2095 kr)