Aktiviteter

AKTIVITETER SOM ROAR OCH FÖRGYLLER

AKTIVITETER SOM FÖRGYLLER KONFERENSEN OCH KICK-OFFEN

En konferens kan vara mycket mer än möten och en kick-off kan vara mycket mer än fest. På Blue Hotel arrangerar vi spännande aktiviteter som passar lika bra till konferenser som kick-offer. Vi ser till så att medarbetare har roligt och att grupper svetsas samman.

 

Ett brett aktivitetsutbud

De aktiviteter som är allra mest populära är spa-besök och mat- och dryckesprovningar. Men Blue Hotel erbjuder också fysiska aktiviteter som att paddla kajak. Och det finns klassiska teambuildingaktiviteter där deltagarna upptäcker varandras styrkor i utmanande situationer.

. Testa att inleda eller avsluta dagen med ett härligt mjukt Yogapass eller varför inte pröva kontorsyoga i konferensrummet  i stället för kaffepaus. Mindfulness, meditation och andningsövningar kan också vara ett intressant och välgörande inslag.

 

YOGA & MINDFULNESS

Börja morgonen med ett mjukt yogapass för att väcka kroppen och skapa förutsättning för energirika och kreativa möten resten av dagen eller avsluta med ett mer svettigt flödande pass efter dagens stillasittande. Prova kontorsyoga på stol i stället för kafferast för att få ny energi och sänka stressen i kroppen eller låt er guidas i korta meditationer och mindfullnessövningar. Vi erbjuder skräddarsydda pass som passar alla.

Exempel på olika yogaövningar:

MORGONYOGA (30-60min) Ett mjukt pass där vi väcker kroppen med övningar liggandes på rygg och sittande på golvet.

BASYOGA (30-45 min) En introduktion till vad Yoga är samt ett kortare pass för rygg, nacke och axlar.

ENERGIYOGA (20 min) I stället för kaffepaus. Släpp tankar och låter andning och rörelse hjälpa er att återfå fokus och ny energi. Passet görs i konferensrummet på stol.

EFTERMIDDAGSYOGA (60 min) Få igång hela kroppen i ett dynamiskt lite tuffare tempo som avslutas med en längre meditation.

KVÄLLSYOGA (60 min) Ett lugnt yogapass där vi går igenom hela kroppen och avslutar med en längre mindfulnessövning.

MINDFULLNESS (30-60) En introduktion om Mindfulness samt vikten av god andning. Passet blandar teori och praktiska övningar.

 

Skärgårdsaktiviteter

Vi får inte heller glömma de självskrivna aktiviteter som hör samman med konferenshotellets speciella läge längst ut på Lidingö. Elfviks Udde ligger vid havet i en trevlig skärgårdsmiljö. Här tar du ett uppfriskande dopp eller ger dig ut på en löprunda i lantlig miljö. Du kan också låna stavar eller hyra cykel och utforska den del av Lidingö som fortfarande är så gott som orörd.

PROVNINGAR
sätt sinnena på prov

TRÄNING
träning för mer energi

TÄVLING & LEK
ta en paus i konferensen

SPA-AKTIVITETER
paus & njutning

TEAMBUILDING
så stärker ni gruppen

UTE I NATUREN
utomhusaktiviteter

Blue Hotel blir Ellery Beach House!

Välkommen till en helt ny upplevelse. Vi kan äntligen berätta att Blue Hotel, längst ut på vackra Elfviks Udde på Lidingö görs om, renoveras, byggs ut och blir Ellery Beach House. Utsikten är lika vacker som den alltid varit men vi lägger till varma pooler, sun beds, sköna barer och charmiga restauranger, padel-banor, playground area, nya och fler rum, skön musik och fina mötes- och konferensrum. Vi öppnar september 2020 och hoppas att du vill vara med på resan. 

Kolla in Ellery och signa upp dig för att få all the latest news and lovely stuff.
Klicka här!
Behöver du komma i kontakt med oss på Ellery Beach House?
Maila till reservation@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig att hitta rätt. 
close-link